Nieuws

 

Gezocht: vrijwilligers voor het Energieloket Flevoland

22 augustus 2018

Energieloket Flevoland is op zoek naar Flexibele servicedesk medewerkers voor 4 tot 16 uur per maand.

Lees verder

Energieloket Flevoland geopend

4 juni 2018

Onze kersverse wethouder Anjo Simonse heeft op maandag 28 mei het Energieloket Flevoland geopend in de FlevoMeer Bibliotheek.

Lees verder

Einde van de taak als energiecoach

30 mei 2018

Met de start van het energieloket, een samenwerkingsverband van NMFF, Flevomeerbibliotheek in de NOP en de EPN is een einde gekomen aan de inzet van de energiecoach.

Lees verder

Onafhankelijk energie-advies 2-wekelijks in Flevomeer Bibliotheek Emmeloord

23 mei 2018

Het Energieloket Flevoland en energiecoöperatie Energie Pioniers Noordoostpolder starten aanstaande maandag 28 mei met een onafhankelijk spreekuur in de Flevomeer Bibliotheek (Harmen Visserplein 5).

Lees verder

Vacature bureaumedewerker

21 mei 2018

Stichting Pioniers van de Toekomst en Coöperatie Energie Pioniers Noordoostpolder zijn op zoek naar een bureaumedewerker voor 8 uur per week.

Lees verder

verklein uw voetafdruk

14 mei 2018

Op donderdag 31 mei bent u van harte welkom bij de themabijeenkomst over 'schoon vervoer.

Lees verder

Noordelijk Lokaal Duurzaam wordt Energie VanOns

8 april 2018

Op 20 april nemen we afscheid van de naam Noordelijk Lokaal Duurzaam en gaan we verder als Energie VanOns. Een nieuwe naam die beter zegt wat we doen.

Lees verder

CDA bedankt!

19 maart 2018

Dank voor de taart van het CDA voor de vrijwilligers van de EPN, als waardering voor onze inzet. Dit gebaar heeft het CDA aan 12 verschillende teams of individuele vrijwilligers gedaan.

Lees verder

Urgenda: ‘2030 energieneutraal, het kán als je het wilt’

16 maart 2018

“De urgentie is voor jullie wel duidelijk.” Dat zegt Marjan Minnesma, directeur Urgenda over het gestelde doel om in Noordoostpolder in 2030 energieneutraal te zijn. Was het overal maar zo.

Lees verder

Wiebes heeft team voor klimaatakkoord rond

28 februari 2018

Minister Wiebes kijkt opgewekt uit naar onderhandelingen voor ‘zijn’ nationale klimaatakkoord.

Lees verder

Top <h4>energiepioniers-nop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/waarom-epn">Waarom EPN</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/wat-doet-epn-en-hoe">Wat en hoe</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/postcoderoos">Postcoderoos</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/vragen">Veelgestelde vragen</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/flextore">Flextore</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/doe-mee">Doe mee</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/klant-worden">Klant worden</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/aanmelden-postcoderoos">Aanmeldformulier Postcoderoos</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/aanmeldformulier">Aanmeldformulier</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/meer-info">Meer info</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/partners-epn">Partners EPN</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/de-column-van">De column van...</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/ideeenbus">Ideeenbus</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/adresgegevens">Adresgegevens</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>