Nieuws

 
article poster

Gemeentewerf stuurt superbatterij FleXtore in Arnhem op afstand aan

29 april 2020

Consortium vindt alternatieve manier voor het testen van de technologie en organiseert op 5 september een voorlichtingsdag om geïnteresseerden op virtuele wijze kennis te laten maken met deze speciale batterij.

Lees verder

article poster

FleXtore: energieopslag in superbatterij bij gemeentewerf Noordoostpolder

25 februari 2020

Op het terrein van de gemeentewerf in Emmeloord komt in 2020 een pilot met een waterstofbromide flowbatterij van Elestor te staan. De testen in Emmeloord zijn onderdeel van een groter plan om deze vorm van energieopslag mogelijk te maken als cruciaal onderdeel van de energietransitie. Om alle opgewe...

Lees verder

article poster

Energie VanOns beoordeeld met een 10

20 november 2019

Onlangs op AD.nl: Energie VanOns wordt met een 10 beoordeeld en staat bovenaan in de ranglijst van meest duurzame aanbieders.

Lees verder

article poster

Alle Flevolandse Energiecoöperaties

21 september 2019

Van wie is de Flevolandse zon en wind?

Lees verder

article poster

Symposium "De staat van het Klimaat"

21 september 2019

Hoe staat het er nu werkelijk voor met ons klimaat? Als er iemand is die daar een eerlijk antwoord op kan geven, dan is dat wel Kornelis Blok.

Lees verder

article poster

Obligaties Zuyderzon

8 september 2019

Deze week gaat de eindspurt voor de obligaties Zuyderzon van start.

Lees verder

article poster

Informatiemarkt ‘Duurzaam op weg’ op 17 mei

10 mei 2019

Steeds meer automerken brengen een volledig elektrische auto op de markt. De informatiemarkt energie op 17 mei in Emmeloord speelt hierop in met het thema ‘Duurzaam op weg’.

Lees verder

article poster

Stichting Pioniers van de Toekomst organiseert informatiemarkt ‘Duurzaam op weg’

8 april 2019

Volledig elektrisch de weg op. Steeds meer automerken brengen een volledig elektrische auto op de markt. De informatiemarkt energie op 17 mei in Emmeloord speelt hierop in met het thema ‘Duurzaam op weg’.

Lees verder

article poster

Nieuwsbrief Duurzaam Noordoostpolder

5 februari 2019

In deze nieuwsbrief wordt u geïnspireerd door ondernemers uit de Noordoostpolder met lokale producten bij u in de buurt!

Lees verder

article poster

Energiepioniers mee in top duurzaamheidsranking

20 november 2018

In de duurzaamheidsranking, die 20 november 2018 bekend is geworden, scoort Energie VanOns een 10. Dat is goed nieuws voor Noordoostpolder, want onze lokale energiecoöperatie hoort daar ook bij.

Lees verder

Top <h4>energiepioniers-nop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/waarom-epn">Waarom EPN</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/wat-doet-epn-en-hoe">Wat en hoe</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/postcoderoos">Postcoderoos</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/vragen">Veelgestelde vragen</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/flextore">FleXtore</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/polderstroom">Polderstroom</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/polderstroom-aanmelden-duurzaam-project">Aanmelden duurzaam project</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/polderstroom-aanmelding-ambassadeur">Aanmelden als ambassadeur</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/doe-mee">Doe mee</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/klant-worden">Klant worden</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/aanmelden-postcoderoos">Aanmeldformulier Postcoderoos</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/meer-info">Meer info</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/partners-epn">Partners EPN</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/de-column-van">De column van...</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/ideeenbus">Ideeenbus</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/adresgegevens">Adresgegevens</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.energiepioniers-nop.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>