Klant worden

Wilt U
– gebruik maken van gegarandeerd duurzame en lokaal opgewekte elektriciteit?
– daarvoor niet meer betalen dan bij uw huidige landelijke energiemaatschappij?
– bijdragen aan duurzame energie en energiebesparingsprojecten in Noordoostpolder?

Om u duurzame energie te kunnen leveren hebben de EnergiePioniers een “wederverkopersovereenkomst” afgesloten met de coöperatie NLD E (Noordelijke Lokale Duurzame Energie). Deze coöperatie levert duurzaam opgewekte stroom en CO2 gecompenseerd gas aan een grote groeiende groep van lokale energie coöperaties in Noord Nederland.  Om de website van de NLD E te bezoeken KlikHier.

Voor elke klant die via de EnergiePioniers wordt aangebracht ontvangen wij een vast bedrag per jaar. Dit bedrag wordt geïnvesteerd in lokale duurzame energieprojecten in Noordoostpolder. Dankzij uw bijdrage en de projecten die daardoor mogelijk worden, wordt Noordoostpolder dus steeds duurzamer.

Klant worden bij NLD E via de EnergiePioniers is eenvoudig KlikHier en u wordt geleid naar de EnergiePioniers pagina op de NLD E website. Volg de aanwijzingen op die pagina en vul de gevraagde gegevens in om u als klant aan te melden. Ook kunt u daar een voorbeeldberekening maken van uw maandbedrag op basis van uw verbruik van stroom en gas.

De medewerkers van NLD E nemen met u contact op om uw aanvraag verder af te wikkelen en de overstap van uw huidige leverancier naar de NLD E te regelen.

Heeft u hulp nodig bij de aanmelding aarzel dan niet om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op en helpen u graag bij de aanmelding.