De column van...

 

Albert Klein Tijssink   (02-08-2017)

Als voorzitter van de Energie Pioniers Noordoostpolder ben ik erg blij met onze nieuwe website. Het voelt goed dat we in een nieuw modern jasje u kunnen informeren over onze doelstellingen en activiteiten. En hopelijk u ook een beetje enthousiast kunnen maken.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Marius de Vries van Mijn Vormgever in Emmeloord een belangrijke rol gespeeld. Zijn kennis en expertise heeft ons geholpen om een prettige, open en informatieve website te maken. Mede namens alle bestuursleden bedank ik hem hiervoor dan ook hartelijk.

In de verschillende onderdelen van deze website leest en ziet u waar we ons mee bezig houden. In algemene zin is dat het werken aan een energie neutrale Noordoostpolder. Deze rubriek gaan we gebruiken om ook anderen aan het woord te laten. Personen die op de een of andere manier een bijdrage willen leveren aan het realiseren van dit doel. Wij hopen dat hierdoor originele gedachten en suggesties, wellicht van mensen die een andere invalshoek hebben naar het thema (duurzame) energie, u en ons aan het denken zetten.

Daarnaast staat deze rubriek open voor iedereen die uiting wil geven aan zijn/haar mening over de thema’s die op het brede gebied van energie in de belangstelling staan. Ook ruimte geven aan afwijkende meningen, zoals een spreekwoord zegt “door wrijving ontstaat glans”.

Ik nodig u dus graag uit om uw mening, klachten, ideeen, etc kenbaar te maken.

Albert Klein Tijssink
albert@energiepioniers-nop.nl
T  06-2157 3551

Top <h4>energiepioniers-nop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/waarom-epn">Waarom EPN</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/visie">Visie</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/albert-klein-tijssink">Albert Klein Tijssink</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/jos-van-campen">Jos van Campen</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/henk-tiesinga">Henk Tiesinga</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/fokke-hoekstra">Fokke Hoekstra</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/judo-bakker">Judo Bakker</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/frank-hop">Frank Hop</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/video">Video</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/postcoderoos">Postcoderoos</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/power">Power</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/flextore">Flextore</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/doe-mee">Doe mee</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/klant-worden">Klant worden</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/aanmelden-postcoderoos">Aanmeldformulier Postcoderoos</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/meer-info">Meer info</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/partners-epn">Partners EPN</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/de-column-van">De column van...</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/in-het-nieuws">In het nieuws</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/ideeenbus">Ideeenbus</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/adresgegevens">Adresgegevens</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="http://www.energiepioniers-nop.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>